Síkölcsönző, síszerviz

1015 Budapest Hattyú u. 10/c
06 1 214 8814
Legközelebb12.1-én 09:00-kornyitunk
Bővebben

Kerékpárbolt

Legközelebbholnap után10:00-kornyitunk

Síkölcsönző

Legközelebb12.1-én 09:00-kornyitunk

Síkölcsönző, síkölcsönzés és síszerviz Budapest

Síkölcsönző Budapesten - Síkölcsönzés Budapesten

Jó hangulatú és profi síkölcsönzőnk Budán a Széna tér közvetlen közelében található. Szakértőink garantáltan mindig vidámak és segítőkészek. Keressen meg minket mielőtt síelni indul! Kérdését ne tartsa magában, tegye fel nekünk: +36-1-214 8814

Snowboard szerviz - Síszerviz - Síkölcsönző

Síkölcsönző

Síkölcsönzés jó megoldás!

Kölcsönözzön sílécet a 2017/2018 síszezonban is tőlünk! Tavaly több 100 elégedett síelő kölcsönzött tőlünk!

A 2017/2018-as budapesti síkölcsönzőnkben a síszezonban még több síléccel, kölcsönözhető snowboarddal várunk. Síkölcsönző mellett továbbra is profi síszervizt biztosítunk, melyre garanciát vállalunk.  A síkölcsönző és síszerviz mellett a tavalyi síszezonban is sikeresen működött síbolt részlegünk is, ahol jól karbantartott használt síléceket lehetett, illetve lehet a most következő síszezonban újra vásárolni.

Síkölcsönző Buda síkölcsönzőnk Budapesten a Széna tér közvetlen közelében a Hattyú utcában található. Felnőtt, és gyermek sílécek, és sícipők illetve snowboardok is kölcsönözhetők nálunk óriási választékból, kedvező áron. Minden sílécünket, sífelszerelésünket professzionális módon készítjük fel síszervizünkben, hogy a síelés gondtalan legyen.Síkölcsönzőnk mellett síszervizt is üzemeltetünk. Síkölcsönzőnkben maximálisan karbantartott, kedvező árú sílécek is megvásárlóhatók.

 

Síkölcsönzés a Síkölcsönző Buda síboltban és síszerviz Budapesten

Síkölcsönzőnk felnőttek, és gyermekek számára biztosít széles sífelszerelés választékot már évek óta. Prémium és haladó síléceink között mindenki megtalálja a sítudásának, és lehetőségeink legmegfelelőbb sílécet. Gyermekek számára széles sícipő és síléc választékot biztosítunk! Síkölcsönző Budapesten..infó itt

A síkölcsönzés nem csak a kezdőknek jó megoldás, hanem azoknak a profi tudással rendelkező sízőknek is, akik szeretnék évről évre kipróbálni a legújabb csúcsmodelleket. Szakmai tanácsok nagyon fontosak, mivel lényeges, hogy a kezdők a tanulásra legalkalmasabb lécekkel kezdjenek síelni tanulni, és sítudásuk fejlődésével váltsanak komolyabb, gyorsabb sílécekre. Érdemes a hazai műanyag, illetve normál sípályákon sízni tanulni, illetve síoktatást igénybe venni, mivel egy rosszul berögzült mozdulat javítása nagyon sok munkával jár.

 

síkölcsönző Buda

Megéri a síkölcsönzés, síbérlés?

Elsősorban azoknak, akik egy évben maximum kétszer jutnak el síelni. Növésben lévő gyermekeinknek érdemes kihasználni a síkölcsönzés adta lehetőséget, hiszen ők egy év alatt annyit nőhetnek, hogy az előző évi felszerelést ajándékozhatjuk ismerőseinknek. A kölcsönzést a sízők még egy rétegének ajánlhatjuk, azoknak, akik szeretik kipróbálni az újdonságokat.

Célszerű síkölcsönzőnkben utazás előtt kiválasztani a sífelszerelést. A síkölcsönzőnk mellett még egy érv szól: nálunk olcsóbban bérelhetünk sífelszerelést, mint külföldön. A síkölcsönzőnkben általában 2000-4000 Ft/nap árért juthatunk kölcsönfelszereléshez, és ha véletlenül csoportosan bérelünk kedvezményt is kaphatunk. A síkölcsönzésnél nagyon fontos, hogy szánjunk időt a választásra, hiszen később nem lesz alkalmunk visszavinni és kicserélni a kényelmetlen sícipőt. (A kötés kioldó erejének beállításához kéretik a valós testsúly adatokat megadni, később sok problémától kímélhetjük meg magunkat.)

 Síkölcsönzés

Miért kölcsönözzünk sílécet?

    Mert mindig tökéletesen szervizelt sílécen csúszhatunk

    Mert szaktanács adással segítenek a sítudásnak megfelelő sílécet kiválasztani

    Mert sokat pénz megspórolhatunk, ha a síkölcsönzés mellett döntünk!

     Mert a gyermek évente kinövi

   Mert sítudás fejlődésével akár évente újabb sílécet kellene venni

 Síkölcsönző Bda

   És miért nálunk kölcsönözzön sílécet?

    Mert valóban kedvező áron kölcsönözhet!

    Mert valóban széles választék található síüzletünkben!

    Mert értünk hozzá, és a legjobbat adjuk Önnek!

    Mert mindig tökéletes sílécet kölcsönözhet

Kerékpárbolt és szerviz

Amikor elolvad a hó kerékpárboltként működünk. Kerékpárok széles választéka, teljes körű szerviz garanciával.

Kerékvár kerékpárbolt és szerviz

Részletek...